top of page
  • Forfatters billedeDanish Endurance Championship

Vinderteamet fra sidste år vender tilbage

Sidste år var det Valdemar Eriksen Racing, der med sine to chauffører Valdemar Eriksen, Nibe, og Philip Lindberg, Hundslund, der endte med at tage mesterskabet i den hurtigste division i Danish Endurance Championship. I år har teamets to chauffører været aktive andre steder. Philip Lindberg i TCR Denmark og Valdemar Eriksen i GT World Endurance Challenge Europe, men ved weekendens fjerde afdeling af den danske langdistanceserie, som køres ved Tectyl GP Danmark på FDM Jyllandsringen, er sidstnævnte tilbage bag rattet af teamets Audi R8 LMS GT3.

Sidste år scorede han flere generelle løbssejre på vej mod mesterskabstitlen i DEC5-divisionen, hvor modstanden i år dog er noget anderledes.


Torben Ingerslev, Struer, er tilbage for fuldt tryk i sin Ferrari 488 Challenge Evo, som han har kørt til en foreløbig førsteplads i tabellen, mens Ronnie Bremer, Glostrup, i Racing Labs sorte KTM GT2 har vundet hvert eneste løb, han i år har stillet til start i. Endelig er Ulrik Larsen/Michael Holden, Asperup/Flensburg, til start i en lynhurtig Lamborghini Huracan.


Her hvor halvdelen af sæsonen i Danish Endurance Championship er gennemført, er der stadig kamp om titlerne i alle fem divisioner. Nuvel, Michael Nielsen, USA, har sikret sig et så stort forspring i DEC4-divisionen, at han stadig vil føre tabellen an efter weekenden, selv om han skulle opleve totalhavari med sin hvide BMW M4 GT4.


Størst åbenhed er der i DEC2-divisionen. Her er de tre bedste hold blot adskilt af 12 point – det svarer til de point, en tiendeplads i et af sæsonens 12 løb udløser.

Team Far & Søn med Søren Behnfeld/René Nielsen, begge Aabenraa, har med god stabil kørsel i form af en sejr, to andenpladser og en tredjeplads lagt sig i front for tabellen, hvor de nu bliver udfordret af Lars Møller, Middelfart, som i sin Opel Corsa vandt begge løb ved forrige DEC-afdeling. Men også Kaare Frogne/Christian Hansen, Roskilde, har været hurtige i deres Peugeot RCZ.


Begge 55 minuttersløb i fjerde afdeling af Danish Endurance Championship køres denne gang søndag på FDM Jyllandsringen. Starttidspunkterne er henholdsvis klokken 10.10 og 15.35. Begge løb streames på youtube.com/supergtdanmark, det første forskudt, det andet live.

ความคิดเห็น


bottom of page