top of page
  • hjemmesidesupergt

Topnavne gør comeback i Danish Endurance Championship

Når anden afdeling af Danish Endurance Championship i weekenden køres på Ring Djursland, bliver det med flere topnavne, der vender tilbage. Ikke bare til langdistancefeltet, men også til bilsporten.

 

Mikkel O. Pedersen, Struer, hentede i sidste weekend en tredjeplads i GT3-klassen ved 24-timersløbet på Le Mans. Her sad han bag rattet af Proton Competitions sorte Ford Mustang, men nu vender han tilbage til det mærke, man forbinder ham med, nemlig Porsche. Sammen med Walther Trabjerg, Tørring, starter han således i dennes Porsche 911 GT3-R, hvor de deltager i den hurtige division 5.I denne division skal de op mod Torben Ingerslev, Struer, som denne gang ikke skal køre sin Ferrari 488 alene. Han har nemlig fået en aftale i stand med den tidligere Super GT-mester Kevin Rossel, Vejle, om at køre sammen. Det bliver første gang, at vejlenseren deltager i Danish Endurance Championship.

 

En tredje tidligere topkører, som i weekenden er tilbage bag rattet af en racerbil, er Max Klinkby-Silver, Odense. Fra 2017 til 2019 deltog han i Danish Thundersport Championship bag rattet af en brutal amerikanerbil, men på Ring Djursland skal han dele en Peugeot RCZ med Martin Frederiksen, Kerteminde.

 

Deltagerne i Danish Endurance Championship deltager i to timelange løb på Ring Djursland. Det første løb køres lørdag med start 12.35, mens det andet løb starter søndag klokken 12.30.

 

Foto: Stumpphoto.

Comments


bottom of page